In 1989 is het gemengd zangkoor Animato opgestart.is nu 30 jaar geleden. 
Wij vieren dit samen met jullie , in een spetterde jubileum- uitvoering.
Naast een muzikaal en levendig concert , met muziek en zang uit de jaren 60, organiseren wij aansluitend een party-avond met de coverband “Draan”. Tijdens deze avond worden jullie allemaal uitgenodigd om met ons mee te zingen in een Sing-a-long van bekende liedjes uit de jaren 60.
En……er komen artiesten uit die vervlogen jaren hun rentree maken. We verklappen verder nog niks, maar houdt de media in de gaten.
Dus noteer nu alvast in je agenda : 
5 oktober 2019 ,20:00 uur ,
in zaal Don Bosco in Heel.
Een gezellig avondje uit voor jezelf, of met vrienden, de buurt, je team, je vereniging, etc etc.
Kaarten ( 10 euro ) zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Ine Hoorens ( 06-22373091) of via het contactformulier op onze vernieuwde website. Vanaf 1 september ook bij supermarkt Vermeulen in Horn.
Als opwarmertje krijgen jullie vandaag inzage in een van onze repetitie-avonden ter voorbereiding op het concert:
Een woensdagavond bij Animato       
   
Woensdagavond: repetitie-avond van Animato. In de Postkoets in Horn, al bijna 30 jaar lang. Gisteravond dus ook weer. Van heinde en verre -dat mag je best zo zeggen- komen onze zangers en zangeressen dan opdraven. En graag! Ze komen uit Horn en omgeving, maar ook uit Roermond, Maasbracht, Linne, Herkenbosch en, gisteravond op de fiets, uit Melick! Hoe leuk moet het dan zijn, zo’n repetitie!
Nou, verzin maar een modieuze term van enthousiasme, die past altijd. Alhoewel: het is niet alleen maar chill. Er wordt hard gewerkt, zeker nu Animato een daverende jubileumavond op 5 oktober in Heel voorbereidt. 
Het motto van die avond is Er komen andere tijden. Daarom staan er ook zoveel heerlijke songs/liedjes/chansons uit de jaren zestig en zeventig op het feestprogramma.
Gisteravond waren o.a. San Francisco en Space oddity aan de beurt. En natuurlijk Want er komen andere tijden van Boudewijn de Groot. Maar er gebeurt veel meer dan alleen zingen. Gisteravond was er informatie over ons feestuitstapje in oktober: bijna iedereen gaat mee! Er waren mededelingen over de feest-outfit van de mannen, over onderdelen van de feestavond zoals de sing-a-long, de afterparty, de catering, over ’n tombola met prijzen van toen, over sponsoractiviteiten, en nog wel meer. Dirigent Math Dirks die er nog niet zo lang is, kijkt blij verbaasd om zich heen.
Moe, maar ontspannen en voldaan, ga je naar huis na zo’n avond, zelfs als je dan nog op je e-bike naar Melick moet. Maar gelukkig doe je dat samen, zoals alles in een koor.

Secretariaat

Gemeng Zangkoor Animato

info@zangkoor-animato.nl

Repetities

De Postkoets

Posthuisweg 13

6085 AG Horn

elke woensdagavond van 20:15 tot 22:15 uur