Woensdagavond was het buiten vervelend vies en guur weer, maar binnen bij Hotel De Abdij in Horn was het lekker warm, druk en supergezellig. Wat was er dan gaande daarbinnen met alle vrolijkheid en enthousiasme van zovelen bij elkaar?


Nou, daar vond, na twee vervelende coronajaren, gelukkig weer de jaarlijkse nieuwjaarsborrel van zangkoor ANIMATO plaats.
Oh, wat was het er druk: vrijwel alle 65 leden, op enkele afgemelde zieken na, wensten elkaar een heerlijk 2023 toe.

En oh, wat hadden we elkaar veel te vertellen over de weken na ons sfeervolle kerstconcert in de kerk van Horn, waarna we elkaar nauwelijks meer gesproken hadden.
Samen zingen moest er deze avond toch van komen, allicht, ook al kon onze eigenlijk onmisbare dirigente Veronika er niet bij zijn. Na een spontaan idee om alle leden in een rij op te stellen in volgorde van lidmaatschapsduur, wat in een prettige chaos nog lukte ook, zongen we met z’n allen Animato’s lijflied “The love of a friend” , gevolgd door een luid applaus voor onszelf. En na ons verjaardagslied met de gelegenheidstekst “Wij leven lang” hieven we nog eens het glas, op elkaar en op het koor (dat in 2024 35 jaar bestaat!). Proost!

… en het duurde nog lang voordat het weer rustig werd in De Abdij. Buiten bleef het guur die nacht.
Het nieuwe jaar is goed begonnen; Animato is ‘on the move’, het laat weer van zich horen. Let op de berichten die komen.

Wie is er online?

Secretariaat

Gemeng Zangkoor Animato

info@zangkoor-animato.nl

Repetities

De Postkoets

Posthuisweg 13

6085 AG Horn

elke woensdagavond van 20:15 tot 22:15 uur