Altijd al willen zingen?  Zing dan mee!

Gemengd zangkoor Animato uit Horn doet zijn naam – en faam ! – opnieuw eer aan: er wordt gelukkig weer met grote animo gerepeteerd, elke woensdagavond in de Postkoets in Horn.
Twee jaar hebben de zangers en zangeressen zich thuis zitten te verbijten op zo’n woensdagavond zonder zang. ‘ Kunst of kitsch’ of de grote voetbalcompetities boden geen echt alternatief. En concerten geven kon alleen maar onder de douche of in de auto. Applaus ontbrak!
Natuurlijk levert zo’n jarenlange stille periode ledenverlies op. Dat is bij elke vereniging gebeurd, en zeker bij koren. Dus ook bij Animato, al viel het erg mee. Daarom kan Animato nieuwe leden gebruiken.
Om de drempel naar het zingen in een koor weg te nemen roept Animato iedereen die graag zingt op om 3 repetities achter elkaar, namelijk op 21 en 28 september en op 5 oktober, mee te komen repeteren met het koor. Er worden in die repetities 3 songs ingestudeerd die ook voor de leden nieuw zijn. Op zaterdagmiddag 8 oktober treedt het koor, samen met de dapperen die op de drie genoemde repetities de fijne sfeer van Animato hebben leren kennen, op drie verschillende locaties in Horn op. De optredens zijn kort, maar daarom niet minder spetterend, al was maar omdat ze geleid worden door dirigente
Veronika Peerboom-Chujanova. Wie zich onder haar hoede begeeft, kan niet anders dan het enthousiasme over te nemen, waarmee zij het koor aanstuurt. Zij leert je echt zingen, zij laat je meebeleven wat muziek met je doet. Zing met je hart, houdt Veronika je voor.

Dus om kort te gaan:
Op 21, 28 september en op 5 oktober drie open repetities bij Animato in de Postkoets voor iedereen die graag zingt. Daarna op 8 oktober drie korte optredens in Horn :

Om        14.00 uur bij de Biezaak op de Schoolstraat
Om        15.00 uur op de kiosk  op het Kerkplein
En om   16.00 uur bij de Abdij aan het Kerkpad

De deelname is uiteraard gratis. Aanmelding kan met een mailtje naar
info@zangkoor-animato.nl of met een telefoontje naar 06 46402041 .

Kijk ook op www.zangkoor-animato.nl

Wie is er online?

Secretariaat

Gemeng Zangkoor Animato

info@zangkoor-animato.nl

Repetities

De Postkoets

Posthuisweg 13

6085 AG Horn

elke woensdagavond van 20:15 tot 22:15 uur