geschiedenis.jpeg

Geschiedenis

Enkele initiatiefneemsters, met name Ans en Mia, wilden graag zingen in een gemengd koor. Het repertoire mocht heel gevarieerd zijn, van "traditional"tot modern, Nederlands- of anderstalig.

Lees meer

Animato bestaat dit jaar 35 jaar. Dit heugelijke feit wordt uiteraard uitgebreid gevierd. Het hoogtepunt daarvan zal ons jubileumconcert zijn op 23 november 2024 in De Postkoets. Zet het alvast in uw agenda. Het thema van dit jubileumconcert is ‘Zoea geit det’. Oftewel we delen graag met u hoe dat gaat, een koor oprichten, levendig houden en door ontwikkelen. We vertellen hier ook graag meer over, in een reeks van vier artikelen waarin we leden aan het woord laten over de oprichting van het koor, het ontstaan van vriendschappen, het delen van lief en leed en samen feest vieren. We wensen u alvast veel leesplezier! Het 1e artikel is een interview met oprichters Ans Schoemans en Mia Theunissen. 

Ans  Mia 1989    Ans  Mia 2024

 

 

 

 

 

LEES HET INTERVIEW HIER 

Veronika_Peerboom-Chujanova

Dirigent Veronika Peerboom-Chujanova

Ik ben Veronika Peerboom-Chujanova en ik ben geboren in Minsk, Wit-Rusland. Na de middelbare school heb ik de Hogere Muziekschool te Minsk gevolgd.

Lees meer

Secretariaat

Gemeng Zangkoor Animato

info@zangkoor-animato.nl

Repetities

De Postkoets

Posthuisweg 13

6085 AG Horn

elke woensdagavond van 20:15 tot 22:15 uur